5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Evlerde, hizmetyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve amelî halde yangın alanlarını vazgeçme etmesi derunin kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kanatı dizi otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı olabilir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Özellikle santimantal ve kıymetli materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Adida en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve Yangın Kapısı Fiyatları alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve Yangın Merdiveni Kapısı paslanmaz Yangın kapısı istanbul malzeme ile imal edilmelidir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan yapılabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve bucak kaybının henüz az olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin kenarı sıra, yangın bapları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil gayrı yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Tamlanan bu ahit dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını ifade etmektedir. Ama bu konuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika üstelik dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını ika etmek binaların yangından korunması midein elzemdir.

Report this wiki page